Solar Harderwijk
Solar Harderwijk

Solar Harderwijk > Energieopslag

Zakelijke zonnepanelen.

Denkt u na over investeren in zonnepanelen? Met zonnepanelen wekt u uw eigen energie op, wat betekent dat u niet meer afhankelijk bent van de onzekere energiemarkt. Bij Solar Harderwijk geven wij vrijblijvend advies over het zakelijk laten leggen van zonnepanelen. Neem contact op via het contactformulier onderaan de pagina.

Lager energielabel na zonnepanelen

Sinds 1 januari 2023 moet elk kantoor groter dan 100 m2 minimaal energielabel C hebben. Met zonnepanelen verlaagt u de energie-index van het gebouw. De energie-index bepaalt het energielabel van het pand. Hoe lager de index, hoe beter het energielabel van uw kantoor.

In 2050 mogen we in Nederland alleen nog duurzame energie gebruiken. Zonnepanelen kunnen daarbij helpen. Daarnaast vinden consumenten het ook steeds belangrijker dat bedrijven maatschappelijk verantwoord ondernemen, blijkt uit een enquête van de Consumentenbond. En met een groen imago kunt u zich onderscheiden van concurrenten.

Starten met zakelijke zonnepanelen

Voordat u begint aan zonnepanelen voor uw kantoorpand zijn er een aantal belangrijke aspecten om rekening mee te houden. Zo moet het dak geschikt zijn voor zonnepanelen en is er in sommige gevallen een omgevingsvergunning nodig. Check bijvoorbeeld de website van de KvK over het zakelijk plaatsen van zonnepanelen.

De overheid moedigt verduurzamen aan met belastingvoordeel en subsidies. Er zijn verschillende subsidies voor de aanschaf van zonnepanelen en het opwekken van zonne-energie. Daarnaast kunt u als ondernemer de btw over de kosten van zonnepanelen terugvragen bij de Belastingdienst.

1. We brengen uw wensen in kaart

We komen persoonlijk bij u langs, zodat we uw dak van uw kantoorpand grondig inspecteren. Op deze manier verzekeren we dat we alle ruimte benutten.

2. De plaatsing van de panelen

We vinden een nauwkeurige installatie erg belangrijk. U doet immers een investering, dan moet u er ook jaren met plezier mee vooruit kunnen.

3. Wij bieden uitstekende service

Na de installatie organiseren we de btw-terugvraag en melden wij u aan bij het SGZE (garantiefonds). Voor vragen kunt u altijd bij ons terecht.

Afspraak inplannen

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact op. 

Contactinformatie
Overige informatie

Vraag een offerte aan

*Wij zullen na het invullen van het formulier contact met u opnemen over de specificaties voor het opstellen van de offerte. 

Solar Harderwijk