Solar Harderwijk
Solar Harderwijk

Solar Harderwijk > Zakelijke zonnepanelen

Zonnepanelen voor uw onderneming

Heeft u interesse in zonnepanelen voor uw onderneming? Met zonnepanelen wekt u uw eigen zonne-energie op, wat betekent dat u niet meer afhankelijk bent van de wisselvallige energiemarkt. Op het dak van uw onderneming (pand) wordt het gehele jaar door zonlicht omgezet in energie. Naast de duurzaamheid van zonnepanelen, is de zakelijke aanschaf van zonnepanelen ook voordelig voor uw bedrijfskosten. Wist u bijvoorbeeld dat er gunstige subsidies en belastingvoordelen beschikbaar zijn voor ondernemers? Bij Solar Harderwijk geven wij vrijblijvend advies over het leggen van zonnepanelen. Wij kunnen u alles vertellen over zonnepanelen voor uw onderneming en de relevante subsidies. Lees direct verder of neem contact op.

Een lager energielabel voor uw onderneming

Sinds 1 januari 2023 moet elke onderneming, van bedrijfspand tot kantoor groter dan 100 m² minimaal energielabel C hebben. Met zonnepanelen verlaagt u de energie-index van het gebouw. De energie-index bepaalt het energielabel van uw onderneming. Hoe lager de index, hoe beter het energielabel. In 2050 mogen we in Nederland alleen nog duurzame energie gebruiken en zonnepanelen helpen daarbij. 

Daarnaast vinden consumenten het steeds belangrijker dat ondernemers maatschappelijk verantwoord zijn, blijkt uit een enquête van de Consumentenbond. En met een groen imago kunt u zich onderscheiden van concurrenten. Kortom, uw onderneming verduurzamen met zonnepanelen brengt vele voordelen met zich mee. Investeer in zakelijke zonnepanelen en profiteer van duurzame energie. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een offerte aan. 

Uw onderneming verduurzamen met zonnepanelen

Voordat u begint aan zonnepanelen voor uw onderneming zijn er een aantal belangrijke aspecten om rekening mee te houden. Zo moet het dak geschikt zijn voor zonnepanelen en is er in sommige gevallen een omgevingsvergunning nodig. Het plaatsen van zonnepanelen kan ook gevolgen hebben voor de verzekering van uw onderneming. Bekijk de website van de KvK over zakelijke zonnepanelen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. 

De overheid moedigt verduurzamen aan met belastingvoordeel en subsidies. Er zijn verschillende subsidies voor de aanschaf van zonnepanelen en het opwekken van zonne-energie. Daarnaast kunt u als ondernemer de btw over de kosten van zonnepanelen terugvragen bij de Belastingdienst. Komt u er niet uit? Dan kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten.

1. We brengen uw wensen in kaart.

We komen persoonlijk bij u langs, zodat we het dak van uw pand of hal grondig inspecteren. Op deze manier verzekeren we dat we alle ruimte benutten.

2. De plaatsing van zakelijke panelen.

We vinden een nauwkeurige installatie erg belangrijk. U doet immers een investering, dan moet u er ook jaren met plezier mee vooruit kunnen.

3. Wij bieden uitstekende service.

Ervaart u na de installatie problemen met uw zonnepanelen? Of heeft u technische vragen over de energieopwekking? U kunt altijd bij ons terecht.

Afspraak inplannen

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact op. 

Contactinformatie
Overige informatie

Vraag een offerte aan

*Wij zullen na het invullen van het formulier contact met u opnemen over de specificaties voor het opstellen van de offerte. 

Solar Harderwijk