Solar Harderwijk
Solar Harderwijk

Solar Harderwijk > Zakelijke zonnepanelen

Zonnepanelen op uw bedrijfspand

Bent u van plan om zonnepanelen op uw bedrijfspand of bedrijfshal te plaatsen? Met zonnepanelen wekt u uw eigen energie op, wat betekent dat u niet meer afhankelijk bent van de onzekere energiemarkt. Op het dak van uw bedrijfspand of hal wordt het gehele jaar door zonlicht omgezet in energie. Naast de duurzaamheid van zonnepanelen, is de zakelijke aanschaf van zonnepanelen ook zeer gunstig voor uw bedrijfskosten. Wist u dat er subsidies en belastingvoordelen beschikbaar zijn voor de plaatsing van zonnepanelen? Bij Solar Harderwijk geven wij vrijblijvend advies over het laten leggen van zonnepanelen. Wij kunnen u alles vertellen over zonnepanelen op uw bedrijfspand en de relevante subsidies. Lees direct verder of neem contact op.

Een lager energielabel voor uw bedrijfpand of kantoor

Sinds 1 januari 2023 moet elk bedrijfspand of kantoor groter dan 100 m² minimaal energielabel C hebben. Met zonnepanelen verlaagt u de energie-index van het gebouw. De energie-index bepaalt het energielabel van het bedrijfspand. Hoe lager de index, hoe beter het energielabel van uw kantoor. In 2050 mogen we in Nederland alleen nog duurzame energie gebruiken en zonnepanelen helpen daarbij. 

Daarnaast vinden consumenten het steeds belangrijker dat bedrijven maatschappelijk verantwoord ondernemen, blijkt uit een enquête van de Consumentenbond. En met een groen imago kunt u zich onderscheiden van concurrenten. Kortom, uw bedrijfspand of hal verduurzamen met zonnepanelen brengt vele voordelen met zich mee. Investeer in zakelijke zonnepanelen en profiteer van duurzame energie. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een offerte aan. 

Uw bedrijfspand of hal verduurzamen met zonnepanelen

Voordat u begint aan zonnepanelen voor uw bedrijfspand of bedrijfshal zijn er een aantal belangrijke aspecten om rekening mee te houden. Zo moet het dak geschikt zijn voor zonnepanelen en is er in sommige gevallen een omgevingsvergunning nodig. Het plaatsen van zonnepanelen kan ook gevolgen hebben voor de verzekering van uw bedrijfspand. Check de website van de KvK over zakelijke zonnepanelen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. 

De overheid moedigt verduurzamen aan met belastingvoordeel en subsidies. Er zijn verschillende subsidies voor de aanschaf van zonnepanelen en het opwekken van zonne-energie. Daarnaast kunt u als ondernemer de btw over de kosten van zonnepanelen terugvragen bij de Belastingdienst. Komt u er niet uit? Dan kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten.

1. We brengen uw wensen in kaart.

We komen persoonlijk bij u langs, zodat we het dak van uw bedrijfspand of hal grondig inspecteren. Op deze manier verzekeren we dat we alle ruimte benutten.

2. De plaatsing van zakelijke panelen.

We vinden een nauwkeurige installatie erg belangrijk. U doet immers een investering, dan moet u er ook jaren met plezier mee vooruit kunnen.

3. Wij bieden uitstekende service.

Ervaart u na de installatie problemen met uw zonnepanelen? Of heeft u technische vragen over de energieopwekking? U kunt altijd bij ons terecht.

Afspraak inplannen

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact op. 

Contactinformatie
Overige informatie

Vraag een offerte aan

*Wij zullen na het invullen van het formulier contact met u opnemen over de specificaties voor het opstellen van de offerte. 

Solar Harderwijk