Solar Harderwijk
Solar Harderwijk
Home > Oplaadstation

Oplaadstation.

Een laadpaal thuis of zakelijk is de perfecte mogelijkheid om uw elektrische auto op te kunnen laden. Een oplaadstation bij uw woning of bedrijf maakt het mogelijk om op elk gewenst moment een elektrische auto te laden, om op deze manier volledig de actieradius te benutten.

Voordelen van een oplaadstation zakelijk of thuis

Iedere elektrische auto heeft een andere actieradius. De actieradius is van belang wanneer een elektrische auto opgeladen dient te worden. Is de actieradius te klein voor de af te leggen afstand, aangezien er onderweg geen openbaar oplaadpunt is? Dan is een laadpaal thuis uitermate handig.

Een laadpaal thuis is eveneens zeer praktisch, indien er bij u op het werk geen laadpaal aanwezig is. Door middel van een laadpaal thuis aan te schaffen en te monteren, kunt u ervoor zorgen dat u de te rijden kilometers naar het werk en terug elektrisch kunt afleggen.

Aangezien er niet altijd een openbare laadpaal langs de weg te vinden is of op het werk geen laadpaal geplaatst is, laadt u thuis aanzienlijk sneller dan via het stopcontact. Ter illustratie: U laadt een Mitsubishi Outlander PHEV op via een laadpaal in ongeveer 3 uur. Gebruikt u echter een stopcontact om uw Mitsubishi Outlander PHEV op te laden, dan neemt dat ongeveer 5 uur in beslag.

Alfen oplaadstations

Als marktleider in de automotive industrie, beschikken we over jarenlange ervaring om aan de hoogste automotive eisen te voldoen. Hierdoor bent u verzekerd van een perfecte laadoplossing, op zowel een thuis- als bedrijfslocatie. Benieuwd wat de beste oplossing is voor u? Bekijk hieronder onze opties.

Video afspelen

Zakelijke oplossingen

Alfen ondersteunt u met verschillende zakelijke oplossingen. We bieden producten voor o.a.:

  • Fleet owners
  • Dealer- en garagebedrijven
  • MKB bedrijven
  • Appartementencomplexen en/of parkeerplaatsen

Thuis oplossingen

Wilt u thuis uw auto opladen? Wij hebben een laadoplossing voor uw privé auto of zakelijk auto.

  • Zowel eenvoudige als slimme laadstations
  • Ook voor integratie in een energy management systeem
  • Slimme laadstations om uw laadsessies te verrekenen met uw werkgever

Afspraak inplannen

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact op. 

Contactinformatie
Overige informatie

Vraag een offerte aan

*Wij zullen na het invullen van het formulier contact met u opnemen over de specificaties voor het opstellen van de offerte. 

Solar Harderwijk