Panelen Solarwatt.

De nieuwe generatie zonnepanelen van Solarwatt hebben een opbrengst die gegarandeerd 25% boven de industrienorm liggen. Bovendien zijn de panelen van Solarwatt aanzienlijk beter bestand tegen alle belastingen en milieu invloeden. Het resultaat: vanaf dag 1 een hogere betrouwbaarheid en tot 33% toename van de levensduur.

Solarwatt Glas / Glas
Panel H 3.0 style 360 wp

De nieuwe generatie glas-glas zonnepanelen van Solarwatt leveren meer rendement op en gaan langer mee. Daarbij zijn ze licht in gewicht en kunnen ze gemakkelijk worden geplaatst.

 • 360-375 Wp
  Maximaal vermogen
 • 19,6%
  Module-efficiëntie
 • 87%
  Productgarantie na 30 jaar

Duits product

30 Jaar productgarantie

Hoog rendement met PERC technologie

solarwatt panel
Gegarandeerd 25% hogere opbrengst en tot 100% langere productgarantie

De nieuwe generatie zonnepanelen van Solarwatt hebben een opbrengst die gegarandeerd 25% boven de industrienorm liggen. Bovendien zijn de panelen van Solarwatt aanzienlijk beter bestand tegen alle belastingen en milieu invloeden. Het resultaat: vanaf dag één hogere betrouwbaarheid en tot 33% toename van de levensduur.

Solarwatt heeft samen met verschillende toonaangevende testcentra zoals TÜV en VDE onderzoek gewijd aan het verbeteren van de opbrengst en de levensduur van zonnepanelen. Het voorkomen van degradatie en het verlengen van de levensduur komt met een ogenschijnlijk simpel antwoord: glas. Glas is extreem duurzaam, sterk, volledig ondoordringbaar, bestendig tegen extreme weersomstandigheden en chemicaliën.

Met de glas-glas productlijn, inclusief frame, introduceert Solarwatt haar nieuwe generatie zonnepanelen. Deze zonnepanelen hebben niet langer een kunststof achterzijde, maar een volledig ondoordringbare glas achterzijde. Daardoor neemt de stabiliteit en de levensverwachting toe. Zonnepanelen met een plastic achterzijde laten makkelijker vuil en vocht door. Hierdoor wordt het vermogen elk jaar lager waardoor het rendement van dit type zonnepanelen in de loop der jaren sterk afneemt. De degradatie van glas-glas zonnepanelen is nihil, waardoor de opbrengst vele malen hoger ligt dan bij traditionele zonnepanelen.

Solarwatt Glas / Folie
Solarwatt Eco 60M Style 320Wp (onze standaard)

Solarwatt biedt met de Eco-modellen betaalbare, robuuste en krachtige zonnepanelen van beproefde kwaliteit. Ze zijn duurzaam en geven een hoge opbrengst, en daarbij zijn ze ook bestand tegen weersinvloeden en milieu-invloeden.

De Eco zonnepanelen worden geproduceerd op de modernste productielijnen en voldoen aan de hoge Solarwatt kwaliteitsnormen. Ook na de garantieperiode zullen ze nog lang energie opwekken. De zonnepanelen worden geleverd met een solide productgarantie van 15 jaar en 25 jaar vermogensgarantie.

Solarwatt Glas / Folie
Solarwatt Eco 60M

De nieuwe generatie glas-glas zonnepanelen van Solarwatt leveren meer rendement op en gaan langer mee. Daarbij zijn ze licht in gewicht en kunnen ze gemakkelijk worden geplaatst.

 • 325 Wp
  Maximaal vermogen
 • 18,3%
  Module-efficiëntie
 • 25 Jaar
  Vermogensgarantie

Duits product

15 Jaar productgarantie

Hoog rendement met PERC technologie

Vision 60M
Volledig gecertificeerd

Solarwatt zonnepanelen en productiefaciliteiten voldoen aan de nieuwste normen om veiligheid en betrouwbaarheid te garanderen. Productiefaciliteiten zijn gecertificeerd volgens brandklasse IEC 61730 en 100% plussortering en 100% PID- bescherming.

Vraag een offerte aan

*Wij zullen na het invullen van het formulier contact met u opnemen over de specificaties voor het opstellen van de offerte.