Solar Harderwijk
Solar Harderwijk

Vind hier onze producten >

Zonnepanelen Nunspeet.

Wilt u met zonnepanelen uw woning in Nunspeet verduurzamen? Met kwalitatieve zonnepanelen van Solarwatt bespaart u al gauw honderden euro’s op uw energierekening. Wanneer u optimaal uw zonnepanelen inzet, heeft u de investering al binnen 10 jaar terugverdiend. Hoog tijd om uw dak te voorzien met energiebesparende en duurzame zonnepanelen. Omdat zonne-energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt, is de populariteit van zonnepanelen aanzienlijk gestegen. Met de opgewekte energie heeft u voldoende stroom voor uw apparaten in uw woning. 

Het plaatsen van zonnepanelen is gunstig voor het milieu en voor uw portemonnee. Uw maandelijkse kosten bestaan grotendeels uit stroomverbruik, uw woning staat vol met elektrische apparaten die het verbruik beïnvloeden. Denk aan televisies, een inbouwairco, koelkast of verlichting. Met zonnepanelen bent u minder afhankelijk van uw energieleverancier. Daarnaast bent u beter beschermd tegen eventuele stijgende energieprijzen. Maar hoeveel zonnepanelen heeft u nodig om een optimaal rendement te realiseren? Dit hangt voornamelijk af van uw huishouden. Onze specialisten komen graag naar Nunspeet om uw woning te inspecteren. Op basis van uw huishouden en ruimte op het dak bepalen we exact hoeveel zonnepanelen er nodig zijn.

1. We brengen uw wensen in kaart

We komen persoonlijk bij u langs in Nunspeet, zodat we uw dak grondig inspecteren. Op deze manier verzekeren we dat we alle ruimte benutten.

2. De plaatsing van de zonnepanelen

We vinden een nauwkeurige installatie erg belangrijk. U doet immers een investering, dan moet u er ook jaren met plezier mee vooruit kunnen.

3. Wij bieden uitstekende service

Heeft u na de plaatsing van uw zonnepanelen nog aanvullende vragen? Neem dan contact op met onze service-afdeling en wij helpen u graag verder.

Duurzame zonnepanelen in Nunspeet.

Het grote voordeel is dat zonnepanelen weinig onderhoud nodig hebben. Een regenbui zorgt er grotendeels voor dat het meeste vuil van uw zonnepanelen gespoeld wordt. Blijf er toch wat vuil achter? U kunt zelf de zonnepanelen schoonmaken of een glazenwasser inschakelen. Doordat uw duurzame panelen zo schoon mogelijk te houden, leveren ze voldoende rendement op. Ons advies is om de zonnepanelen jaarlijks te controleren op beschadigingen of hardnekkig vuil, zodat het rendement optimaal blijft. Aangezien onze Solarwatt panelen minimaal 25 jaar meegaan, profiteert u langdurig van groene energie en een lagere energierekening. Redenen genoeg om duurzame zonnepanelen in Nunspeet te plaatsen.
Duurzame zonnepanelen
Zonnepanelen in Nunspeet

Wilt u extra profiteren van overtollig stroom? Combineer uw zonnepanelen met een thuisbatterij, zodat u het overschot aan zonne-energie langdurig opslaat. De opgeslagen energie kunt u op een later moment gebruiken. Hierdoor haalt u het maximale uit uw zonnepanelen. De opgewekte energie is beschikbaar wanneer u dat nodig heeft, dag en nacht. Een bijkomend voordeel is dat zonnepanelen de waarde van uw woning verhoogt. 

Doordat de woning duurzamer wordt en een betere energielabel krijgt, stijgt de verkoopprijs van uw huis. Duurzame woningen zijn tegenwoordig erg in trek op de huizenmarkt, met name potentiële kopers die veel waarde hechten aan duurzaamheid. Uw woning in Nunspeet verduurzamen met zonnepanelen? Zonnepanelen zijn een 100% milieuvriendelijke bron van energie. Bespaar honderden euro’s op uw energierekening. Neem direct contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Kwaliteit & persoonlijke service

Wij doen niet aan concessies als het gaat om kwaliteit en persoonlijke service. Daarom zijn we uitgekozen als officieel partner van Solarwatt en bestaan wij 12,5 jaar.

Hoe gaat u naar een zonnige toekomst?

1. Telefonisch voorgesprek om uw wensen in kaart te brengen.
2. Wij maken een plan van aanpak en plannen met u een afspraak in.
3. U krijgt een persoonlijk bezoek van onze enthousiaste adviseurs.
4. U geeft ons de opdracht om zonnepanelen te installeren.
5. Wij plannen een installatiedatum.
6. Onze opgeleide vakmensen installeren en ruimen de boel op.

Wilt u duurzame zonnepanelen in Nunspeet laten installeren? Neem vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Onze klantreviews

Afspraak inplannen

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact op. 

Contactinformatie
Overige informatie

Vraag een offerte aan

*Wij zullen na het invullen van het formulier contact met u opnemen over de specificaties voor het opstellen van de offerte. 

Solar Harderwijk