Solar Harderwijk
Solar Harderwijk

Solar Harderwijk > Airconditioning

Airconditioning

LG’s Multi Split-systeem levert krachtige, efficiënte koeling en
verwarming met twee tot negen binnendelen die vanuit slechts
één buitendeel werken.

Perfecte oplossing voor verschillende ruimtes

De geavanceerde inverter-technologie levert een hoog rendement met een laag energieverbruik én de LG Multi-Split neemt minder ruimte in beslag en is geluidlozer dan twee of meer individuele single split-systemen. Met een groot assortiment aan gestroomlijnde en elegante binnendelen, verkrijgbaar in verschillende capaciteiten, is er voor elk interieur, groot of klein, een oplossing. Gemakkelijke installatie, minder kans op technische installatiefouten en verschillende handige functies voor makkelijk onderhoud.

Beschermt tegen bacteriën

LG’s AirCare Complete System™ maakt gebruik van een filtratieproces met UVnano™ en Ionizer-technologie dat fijnstof en bacteriën verwijdert, zodat klanten gezonde, gezuiverde lucht kunnen inademen. Nu mensen meer dan ooit veel tijd binnenshuis doorbrengen, is een aangename woonruimte met een passend binnenklimaat van groot belang. UVnano™ helpt het binnenklimaat te beschermen
tegen schadelijke bacteriën en virussen en houdt de interne ventilator 99,99% bacterievrij met behulp van ultraviolet licht.

Duurzaam en betrouwbaar

Bij LG staat duurzaamheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Wij geven maar liefst 10 jaar* garantie op onze compressoren. Daardoor beschikt u niet alleen over een energiezuinige, maar ook een zeer betrouwbare airco. Bovendien zorgt de Dual Inverter technologie voor nog meer stabiliteit en een lager geluidsniveau.

Afspraak inplannen

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact op. 

Contactinformatie
Overige informatie

Vraag een offerte aan

*Wij zullen na het invullen van het formulier contact met u opnemen over de specificaties voor het opstellen van de offerte. 

Solar Harderwijk