Solar Harderwijk
Solar Harderwijk

Vind hier onze producten >

Zonnepanelen IJsselmuiden.

Wilt u zonnepanelen laten installeren in IJsselmuiden? Zonnepanelen zijn een populaire vorm van groene energie, aangezien zonne-energie op een duurzame manier wordt opgewekt. De opgewekte energie gebruikt u vervolgens voor alle apparaten in uw woning. Goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Tegenwoordig kunt u al met 10 zonnepanelen honderden euro’s per jaar op uw energiekosten besparen. Wanneer u optimaal gebruik maakt van zonnepanelen, door regelmatig en grondig onderhoud, dan heeft u binnen 10 jaar uw investering terugverdiend. Onze Solarwatt panelen hebben een minimale levensduur van 25 jaar, waardoor u ruim 15 jaar profiteert van groene energie. Redenen genoeg om uw woning direct te verduurzamen.

Onze maandelijkse lasten zijn grotendeels opgebouwd uit elektrakosten, van televisies tot verlichting. Doordat we dagelijks stroom verbruiken, is het installeren van zonnepanelen een investering waar u veel profijt van heeft. Op de lange termijn bent u minder afhankelijk van uw energieleverancier en de eventuele stijgende energieprijzen. Hoe hoog uw stroomverbruik aan het einde van de maand is, ligt voornamelijk aan de grootte van uw huishouden. Maandelijks krijgt u van uw energieleverancier een overzicht hoeveel kWh u verbruikt. Op basis hiervan bepalen de specialisten van Solar Harderwijk hoeveel zonnepanelen u nodig heeft. Onze specialisten komen graag naar IJsselmuiden om de huidige situatie te bekijken. Hierdoor kunnen we de ruimte op het dak optimaal benutten.

1. We brengen uw wensen in kaart
We komen persoonlijk bij u langs in IJsselmuiden, zodat we uw dak grondig inspecteren. Op deze manier verzekeren we dat we alle ruimte benutten.

2. De plaatsing van uw zonnepanelen

We vinden een nauwkeurige installatie erg belangrijk. U doet immers een investering, dan moet u er ook jaren met plezier mee vooruit kunnen.

3. Wij bieden uitstekende service

Heeft u na de plaatsing van uw zonnepanelen nog aanvullende vragen? Neem dan contact op met onze service-afdeling en wij helpen u graag verder.

Zonnepanelen installeren in IJsselmuiden.

Het grote voordeel van zonnepanelen is dat u vrijwel geen omkijken heeft naar het onderhoud. Zonnepanelen staan bekend om hun onderhoudsarme eigenschap. Een flinke regenbui spoelt al het meeste vuil van uw zonnepanelen. Ligt er langdurig vuil op uw panelen? Schakel een glazenwasser in die eenvoudig uw dak kan bereiken of maak zelf uw zonnepanelen schoon. Zonnepanelen leveren het meeste rendement op wanneer de oppervlakte onbeschadigd en schoon is. Om het rendement zo optimaal mogelijk te houden, is het belangrijk om jaarlijks de zonnepanelen te controleren op beschadigingen of hardnekkig vuil. Voordelen genoeg om zonnepanelen in IJsselmuiden te installeren. Neem contact op. 

Duurzame zonnepanelen
Zonnepanelen in IJsselmuiden

Volop genieten van de extra stroom die u opwekt? Met een thuisbatterij slaat u het overschot aan zonne-energie op. De opgeslagen energie kunt u op een later moment gebruiken, waardoor u het maximale uit uw zonnepanelen haalt. Deze energie is beschikbaar wanneer u dat nodig heeft, dag en nacht. Een bijkomend voordeel is dat zonnepanelen de waarde van uw huis in IJsselmuiden verhoogt. Doordat de woning een stuk duurzamer wordt en een betere energielabel krijgt, stijgt de verkoopprijs van uw woning. Duurzame woningen zijn tegenwoordig erg populair op de huizenmarkt, vooral bij de milieubewuste mens. Hoog tijd om te profiteren van de kracht van zonnepanelen. Bespaar op uw energierekening, wees onafhankelijk en investeer in uw woningwaarde. Uw woning in IJsselmuiden verduurzamen? Neem direct contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Kwaliteit & persoonlijke service

Wij doen niet aan concessies als het gaat om kwaliteit en persoonlijke service. Daarom zijn we uitgekozen als officieel partner van Solarwatt en bestaan wij 12,5 jaar.

Hoe gaat u naar een zonnige toekomst?

1. Telefonisch voorgesprek om uw wensen in kaart te brengen.
2. Wij maken een plan van aanpak en plannen met u een afspraak in.
3. U krijgt een persoonlijk bezoek van onze enthousiaste adviseurs.
4. U geeft ons de opdracht om zonnepanelen te installeren.
5. Wij plannen een installatiedatum.
6. Onze zelfopgeleide vakmensen installeren en ruimen de boel op.

Wilt u duurzame zonnepanelen in IJsselmuiden laten installeren? Neem vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Onze klantreviews

Onze producten.

Informatie over de producten die wij leveren en plaatsen vindt u hier.

Afspraak inplannen

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact op. 

Contactinformatie
Overige informatie

Vraag een offerte aan

*Wij zullen na het invullen van het formulier contact met u opnemen over de specificaties voor het opstellen van de offerte. 

Solar Harderwijk