Zonnepanelen Putten.

Wilt u graag met zonnepanelen uw woning in Putten verduurzamen? Met kwalitatieve en betaalbare zonnepanelen van Solarwatt bespaart u honderden euro’s op uw jaarlijkse energierekening. Wanneer u zonnepanelen optimaal inzet, heeft u de investering binnen 10 jaar terugverdiend. Redenen genoeg om duurzame zonnepanelen te laten plaatsen. Aangezien zonne-energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt, is de populariteit van zonnepanelen aanzienlijk gestegen. Dankzij de opgewekte energie kunt u verschillende apparaten voorzien van groene stroom. Het plaatsen van zonnepanelen is gunstig voor het milieu en voor uw maandelijkse stoomverbruik. 

De terugkerende energiekosten bestaan grotendeels uit stroomverbruik, uw huis staat vol met elektrische apparaten die het verbruik beïnvloeden. Denk aan televisies, een inbouwairco, koelkast of verlichting. Met zonnepanelen bent u minder afhankelijk van uw energieleverancier. Ook wanneer de energieprijzen in de toekomst stijgen, heeft u veel voordeel van zonnepanelen. Uiteraard wilt u weten hoeveel zonnepanelen voor een optimaal rendement zorgen. Dat hangt grotendeels af van uw huishouden en energieverbruik. Om een deskundig advies te geven, komen onze specialisten graag naar Putten. Op locatie wordt uw woning grondig geïnspecteerd en de mogelijkheden uitvoerig besproken. Op basis van uw huishouden en dakruimte bepalen de specialisten van Solar Harderwijk hoeveel zonnepanelen er nodig zijn.

1. We brengen uw wensen in kaart

We komen persoonlijk bij u langs in Putten, zodat we uw dak grondig inspecteren. Op deze manier verzekeren we dat we alle ruimte benutten.

2. De plaatsing van de zonnepanelen

We vinden een nauwkeurige installatie erg belangrijk. U doet immers een investering, dan moet u er ook jaren met plezier mee vooruit kunnen.

3. Wij bieden uitstekende service

Na de installatie organiseren we de btw-terugvraag en melden wij u aan bij het SGZE (garantiefonds). Voor vragen kunt u altijd bij ons terecht.

Duurzame zonnepanelen in Putten.

Het grote voordeel is dat zonnepanelen weinig onderhoud nodig hebben. Een regenbui zorgt er grotendeels voor dat het meeste vuil van uw zonnepanelen gespoeld wordt. Blijf er toch wat vuil achter? U kunt zelf de zonnepanelen schoonmaken of een glazenwasser inschakelen. Doordat uw duurzame panelen zo schoon mogelijk te houden, leveren ze voldoende rendement op. Ons advies is om de zonnepanelen jaarlijks te controleren op beschadigingen of hardnekkig vuil, zodat het rendement optimaal blijft. Aangezien onze Solarwatt panelen minimaal 25 jaar meegaan, profiteert u langdurig van groene energie en een lagere energierekening. Als particulier kunt u 21% BTW terugvragen bij de Belastingdienst, waardoor het installeren van zonnepanelen een stuk aantrekkelijker is. Gemiddeld gaat het om een bedrag tussen de €700 en €1000 voor een gemiddeld gezien. Redenen genoeg om duurzame zonnepanelen in Putten te plaatsen. Tegenwoordig zijn zonnepanelen betaalbaar en met de belastingteruggave erbij is het een stukken beter voor uw portemonnee.

Duurzame zonnepanelen
Zonnepanelen in Putten

Wilt u extra profiteren van de opgewekte stroom? Combineer uw zonnepanelen met een thuisbatterij, zodat u het overschot aan zonne-energie langdurig opslaat. De opgeslagen energie kunt u op een later moment gebruiken. Hierdoor haalt u het maximale uit uw zonnepanelen. De opgewekte energie is beschikbaar wanneer u dat nodig heeft, dag en nacht. Een bijkomend voordeel is dat zonnepanelen de waarde van uw woning in Putten verhoogt. Doordat de woning duurzamer wordt en een betere energielabel krijgt, stijgt de verkoopprijs van uw huis. Duurzame woningen zijn tegenwoordig erg in trek op de huizenmarkt, met name potentiële kopers die veel waarde hechten aan duurzaamheid. Uw woning in Putten verduurzamen met zonnepanelen? Zonnepanelen zijn een 100% milieuvriendelijke bron van energie. Bespaar honderden euro’s op uw energierekening. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Kwaliteit & persoonlijke service

Wij doen niet aan concessies als het gaat om kwaliteit en persoonlijke service. Daarom zijn we uitgekozen als officieel partner van Solarwatt en bestaan wij 12,5 jaar.

Hoe gaat u in 7 stappen naar een zonnige toekomst in Putten?

1. Telefonisch voorgesprek om uw wensen in kaart te brengen.
2. Wij maken een plan van aanpak en plannen met u een afspraak in.
3. U krijgt een persoonlijke bezoek van onze enthousiaste adviseurs.
4. U geeft ons de opdracht om zonnepanelen te installeren.
5. Wij plannen een installatiedatum.
6. Onze zelfopgeleide vakmensen installeren en ruimen de boel op.
7. Wij melden u aan bij Stichting Garantiefonds Zonne-energie en bij de Centrale BTW teruggave.

Wilt u duurzame zonnepanelen in Putten laten installeren? Neem vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Onze producten.

Informatie over de producten die wij leveren en plaatsen vindt u hier.

Vraag een offerte aan

*Wij zullen na het invullen van het formulier contact met u opnemen over de specificaties voor het opstellen van de offerte.