Solar Harderwijk
Solar Harderwijk

Solar Harderwijk > Energieopslag

Energieopslag.

Met een thuisbatterij van Solarwatt kunt u het overschot aan zonne-energie opslaan, zodat u de energie op een later moment gebruikt. De energie is beschikbaar wanneer u dat nodig heeft, dag en nacht. Hierdoor vergroot u de zelfstandigheid en het eigen gebruik van uw huishouden. U haalt het maximale uit uw zonnepanelen.

Onafhankelijkheidscalculator .

Solarwatt energieopslag

Wilt u zonne-energie opslaan en op een later moment gebruiken? Met de Solarwatt Battery flex is het allemaal mogelijk. De verschillende batterijmodules kunnen met elkaar verbonden worden om de capaciteit en prestaties af te stemmen op uw behoeften. Door onze nauwe samenwerking met BMW leveren we sterke thuisaccu’s met batterijcellen uit de automotive industrie. Dankzij onze relevante vakkennis op het gebied van thuisopslag, bieden we de beste oplossing met het hoogste rendement op uw investering. Ontdek de voordelen van energieopslag.

  • Goede prestaties en hoge kwaliteit door batterijcellen van BMW;
  • Uitbreidbare opslagcapaciteit;
  • Met de energiemanager heeft u de volledige controle over uw energiehuishouden;
  • Lange levensduur en korte reactiesnelheid;
  • 10 jaar productgarantie;
  • Geluidsarm en geschikt voor installatie in de buitenlucht
  • Milieuvriendelijke productie.

Afbouw van de salderingsregeling

Energie terugleveren aan het net wordt vanaf 2023 financieel minder aantrekkelijk door de plannen om de salderingsregeling af te bouwen. Het wordt dus steeds belangrijker om zoveel mogelijk energie zelf te gebruiken. Naast slim energiemanagement, biedt een thuisbatterij hierin uitkomst.

Wat is de salderingsregeling? Onze dealer Solarwatt legt dit u uit

logo-solarwatt

Battery flex thuisaccu

Top pack
De bovenste pack sluit de battery flex veilig af, zodat de thuisbatterij zowel binnen als buiten geplaatst kan worden. Hier wordt, net als in de middenpack, uw zonne-energie tijdelijk opgeslagen.

Midden pack
De middelste packs bepalen, samen met de toppack, uw volledige capaciteit. Met meerdere midden packs is de capaciteit eenvoudig uit te breiden. Door het modulaire en uitbreidbare concept heeft u nooit te veel opslagruimte. De thuisaccu sluit perfect aan op uw persoonlijke behoeften.

Basis pack
De basis packs is de ruggengraat van de thuisaccu. Dit onderdeel verbindt de thuisbatterij met het stroomnet van uw huishouden. Het zorgt voor intelligente aansturing, veiligheid en koeling van de overige modules.

Vraag een offerte aan

*Wij zullen na het invullen van het formulier contact met u opnemen over de specificaties voor het opstellen van de offerte. 

Solar Harderwijk