Solar Harderwijk
Solar Harderwijk

Solar Harderwijk > Ecoplant

Ecoplant®

Ecoplant® is een uiterst efficiënte stroomopwekker die, door middel van monokristalline solar panelen, efficiënt energie kan laden. De Ecoplant biedt dus Co2-neutrale solar-oogst, accu-opslag, veiligheidscamera’s, straatverlichting en laadstation in één. Het is toegankelijk voor zowel particulieren als bedrijven.

Beeldschone energie en vergunningsvrij

Door het ingebouwde mechanisme van de Ecoplant® waardoor de zonnepanelen 24/7 automatisch met de zon meedraaien, gaan wij zeer efficiënt om met de beschikbare zonkracht. De Ecoplant is een vrijstaand, zonvolgend apparaat en kan overal bij uw huis, in de tuin, bedrijventerrein of waar dan ook gewenst binnen 1 dag operationeel geplaatst worden. Daarnaast is de Ecoplant verplaatsbaar en verkrijgbaar in zowel een on- en off grid energieoplossing (vergunningsvriendelijk).

Slimme Solar toepassing

De Ecoplant is effectiever dan een traditioneel fotovoltaïsch paneel, innovatief en intelligent. Alles-in-één eenvoudig werkend voedingssysteem, direct operationeel. Oververhitting is een natuurlijke vijand voor solar, de Ecoplant gebruikt de wind om de temperatuur te verlagen. Geen oververhitting en significant minder brandgevaar. Garantie en veiligheid eerst.

De kracht van de Ecoplant

Directe gegevens controle via gps, directe verbinding met het internationale Ecoplant-datasysteem inclusief volledige NFC-bediening. Camerasysteem 240˚ gebied. Heldere ledverlichting tijdens de nacht, tweerichting communicatie. Off-grid, autarkisch, onafhankelijk en duurzaam. 

De Ecoplant in 3 minuten uitgelegd

Bekijk de onderstaande video over de Ecoplant. Maak kennis met het systeem, de mogelijkheden en de voordelen. 

Video afspelen

Uitgelichte projecten

Afspraak inplannen

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact op. 

Contactinformatie
Overige informatie

Vraag een offerte aan

*Wij zullen na het invullen van het formulier contact met u opnemen over de specificaties voor het opstellen van de offerte. 

Solar Harderwijk