Solar Harderwijk
Solar Harderwijk

Vind hier onze producten >

Zonnepanelen Zwolle.

Wilt u zonnepanelen laten installeren in Zwolle? U kunt met 10 zonnepanelen op uw dak al snel honderden euro’s per jaar op uw energiekosten besparen. Maakt u optimaal gebruik van uw zonnepanelen? Dan heeft u de investering al binnen de 10 jaar terugverdiend. Zonnepanelen zijn een populaire vorm van groene energie, aangezien de zonne-energie op een duurzame manier wordt opgewekt. De opgewekte energie gebruikt u vervolgens voor alle apparaten in het huis. Goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Omdat de maandelijkse lasten grotendeels uit elektrakosten bestaan, is hier veel winst te behalen. Een bijkomend voordeel is dat u minder afhankelijk bent van uw energieleverancier en de eventuele stijgende energieprijzen in de toekomst. De hoeveelheid zonnepanelen die u nodig heeft, hangt voornamelijk af van de grootte van uw huishouden. Onze specialisten komen graag naar Zwolle om de huidige situatie in kaart te brengen. Hierdoor kunnen we exact bepalen hoeveel zonnepanelen u nodig heeft en benutten we de ruimte op het dak optimaal.

1. We brengen uw wensen in kaart
We komen persoonlijk bij u langs in Zwolle, zodat we uw dak grondig inspecteren. Op deze manier verzekeren we dat we alle ruimte benutten.

2. De plaatsing van uw zonnepanelen

We vinden een nauwkeurige installatie erg belangrijk. U doet immers een investering, dan moet u er ook jaren met plezier mee vooruit kunnen.

3. Wij bieden uitstekende service

Na de installatie organiseren we de btw-terugvraag en melden wij u aan bij het SGZE (garantiefonds). Voor vragen kunt u altijd bij ons terecht.

Duurzame zonnepanelen in Zwolle.

Het grote voordeel is dat zonnepanelen erg onderhoudsarm zijn. Dit betekent dat u vrijwel geen omkijken heeft. Een simpele regenbui zorgt er al voor dat de meeste vuil verleden tijd is. Blijf er toch wat vuil achter? Maak zelf uw zonnepanelen schoon of schakel een glazenwasser in, zodat de panelen voldoende rendement opleveren. Om het rendement zo optimaal mogelijk te houden, is het wel van belang om jaarlijks de zonnepanelen te controleren op beschadigingen of hardnekkig vuil. Met een minimale levensduur van 25 jaar profiteert u voorlopig van groene energie. Daarnaast kunnen particulieren 21% BTW terugvragen bij de Belastingdienst, waardoor het aanschaffen van zonnepanelen een stuk aantrekkelijker is. Het gaat ongeveer om een bedrag tussen de €700 en €1.000 voor een gemiddeld gezin. Tegenwoordig zijn duurzame zonnepanelen betaalbaar en met de belastingteruggave erbij is het een stukken beter voor uw portemonnee. Voordelen genoeg om duurzame zonnepanelen in Zwolle te installeren. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Duurzame zonnepanelen
Zonnepanelen in Zwolle

Wilt u volop genieten van de extra stroom die uw opwekt? Investeer in een thuisbatterij, zodat u het overschot aan zonne-energie opslaat. U kunt de opgeslagen energie op een later moment gebruiken, waardoor u het maximale uit uw zonnepanelen haalt. Deze energie is beschikbaar wanneer u dat nodig heeft, dag en nacht. Een ander voordeel is dat zonnepanelen de waarde van uw huis in Zwolle verhoogt. Doordat de woning duurzamer wordt en een betere energielabel krijgt, stijgt de verkoopprijs van uw woning. Duurzame woningen zijn tegenwoordig erg populair op de huizenmarkt. Uw woning in Zwolle verduurzamen met zonnepanelen? Zonnepanelen zijn een 100% milieuvriendelijke bron van energie. Bespaar honderden euro’s op uw energierekening. Neem direct contact op.

Kwaliteit & persoonlijke service

Wij doen niet aan concessies als het gaat om kwaliteit en persoonlijke service. Daarom zijn we uitgekozen als officieel partner van Solarwatt en bestaan wij 12,5 jaar.

Hoe gaat u in 7 stappen naar een zonnige toekomst?

1. Telefonisch voorgesprek om uw wensen in kaart te brengen.
2. Wij maken een plan van aanpak en plannen met u een afspraak in.
3. U krijgt een persoonlijke bezoek van onze enthousiaste adviseurs.
4. U geeft ons de opdracht om zonnepanelen te installeren.
5. Wij plannen een installatiedatum.
6. Onze zelfopgeleide vakmensen installeren en ruimen de boel op.
7. Wij melden u aan bij Stichting Garantiefonds Zonne-energie en bij de Centrale BTW teruggave.

Wilt u duurzame zonnepanelen in Zwolle laten installeren? Neem vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Onze producten.

Informatie over de producten die wij leveren en plaatsen vindt u hier.

Afspraak inplannen

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact op. 

Contactinformatie
Overige informatie

Vraag een offerte aan

*Wij zullen na het invullen van het formulier contact met u opnemen over de specificaties voor het opstellen van de offerte. 

Solar Harderwijk