Solar Harderwijk
Solar Harderwijk

Vind hier onze producten >

Zonnepanelen Lelystad.

Wilt u zonnepanelen laten installeren in Lelystad? Zonnepanelen zijn een populaire vorm van groene energie, aangezien zonne-energie op een duurzame manier wordt opgewekt. De opgewekte energie gebruikt u vervolgens voor alle apparaten in uw woning. Goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Tegenwoordig kunt u al met 10 zonnepanelen honderden euro’s per jaar op uw energiekosten besparen. Wanneer u optimaal gebruik maakt van zonnepanelen, door regelmatig en grondig onderhoud, dan heeft u binnen 10 jaar uw investering terugverdiend. Onze Solarwatt panelen hebben een minimale levensduur van 25 jaar, waardoor u ruim 15 jaar profiteert van groene energie. Redenen genoeg om uw woning in Lelystad direct te verduurzamen.

Onze maandelijkse lasten zijn grotendeels opgebouwd uit elektrakosten, van televisies tot verlichting. Doordat we dagelijks stroom verbruiken, is het installeren van zonnepanelen een investering waar u veel profijt van heeft. Op de lange termijn bent u minder afhankelijk van uw energieleverancier en de eventuele stijgende energieprijzen. Hoe hoog uw stroomverbruik aan het einde van de maand is, ligt voornamelijk aan de grootte van uw huishouden. Maandelijks krijgt u van uw energieleverancier een overzicht hoeveel kWh u verbruikt. Op basis hiervan bepalen de specialisten van Solar Harderwijk hoeveel zonnepanelen u nodig heeft. Onze specialisten komen graag naar Lelystad om de huidige situatie te bekijken. Hierdoor kunnen we de ruimte op het dak optimaal benutten.

1. We brengen uw wensen in kaart
We komen persoonlijk bij u langs in Lelystad, zodat we uw dak grondig inspecteren. Op deze manier verzekeren we dat we alle ruimte benutten.

2. De plaatsing van uw zonnepanelen

We vinden een nauwkeurige installatie erg belangrijk. U doet immers een investering, dan moet u er ook jaren met plezier mee vooruit kunnen.

3. Wij bieden uitstekende service

Na de installatie organiseren we de btw-terugvraag en melden wij u aan bij het SGZE (garantiefonds). Voor vragen kunt u altijd bij ons terecht.

Zonnepanelen installeren in Lelystad.

Het grote voordeel van zonnepanelen is dat u vrijwel geen omkijken heeft naar het onderhoud. Zonnepanelen staan bekend om hun onderhoudsarme eigenschap. Een flinke regenbui spoelt al het meeste vuil van uw zonnepanelen. Ligt er langdurig vuil op uw panelen? Schakel een glazenwasser in die eenvoudig uw dak kan bereiken of maak zelf uw zonnepanelen schoon. Zonnepanelen leveren het meeste rendement op wanneer de oppervlakte onbeschadigd en schoon is. Om het rendement zo optimaal mogelijk te houden, is het belangrijk om jaarlijks de zonnepanelen te controleren op beschadigingen of hardnekkig vuil. Tegenwoordig kunnen particulieren 21% BTW terugvragen bij de Belastingdienst, waardoor het aanschaffen van zonnepanelen een stuk aantrekkelijker is. Voor een gemiddeld gezin betekent dit een besparing van €700 tot €1.000. Zonnepanelen zijn door de jaren heen goed betaalbaar en met de bijkomende belastingteruggave hoeft u niet te diep in de buidel te tasten. Laat kwalitatieve zonnepanelen in Lelystad installeren en bespaar honderden euro’s op uw energierekening.

Duurzame zonnepanelen
Zonnepanelen Lelystad
Volop genieten van de extra stroom die uw opwekt? Met een thuisbatterij slaat u het overschot aan zonne-energie op. De opgeslagen energie kunt u op een later moment gebruiken, waardoor u het maximale uit uw zonnepanelen haalt. Deze energie is beschikbaar wanneer u dat nodig heeft, dag en nacht. Een bijkomend voordeel is dat zonnepanelen de waarde van uw huis verhoogt. Doordat de woning een stuk duurzamer wordt en een betere energielabel krijgt, stijgt de verkoopprijs van uw woning. Duurzame woningen zijn tegenwoordig erg populair op de huizenmarkt, vooral bij de milieubewuste mens. Hoog tijd om te profiteren van de kracht van zonnepanelen. Bespaar op uw energierekening, wees onafhankelijk en investeer in uw woningwaarde. Uw huis in Lelystad verduurzamen met zonnepanelen? Neem direct contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Kwaliteit & persoonlijke service

Wij doen niet aan concessies als het gaat om kwaliteit en persoonlijke service. Daarom zijn we uitgekozen als officieel partner van Solarwatt en bestaan wij 12,5 jaar.

Hoe gaat u in 7 stappen naar een zonnige toekomst?

1. Telefonisch voorgesprek om uw wensen in kaart te brengen.
2. Wij maken een plan van aanpak en plannen met u een afspraak in.
3. U krijgt een persoonlijke bezoek van onze enthousiaste adviseurs.
4. U geeft ons de opdracht om zonnepanelen te installeren.
5. Wij plannen een installatiedatum.
6. Onze zelfopgeleide vakmensen installeren en ruimen de boel op.
7. Wij melden u aan bij Stichting Garantiefonds Zonne-energie en bij de Centrale BTW teruggave.

Wilt u duurzame zonnepanelen in Lelystad laten installeren? Neem vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Onze producten.

Informatie over de producten die wij leveren en plaatsen vindt u hier.

Afspraak inplannen

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact op. 

Contactinformatie
Overige informatie

Vraag een offerte aan

*Wij zullen na het invullen van het formulier contact met u opnemen over de specificaties voor het opstellen van de offerte. 

Solar Harderwijk